Alles voor jouw bedrijf

Logo's

Met een logo (of beeldmerk) wordt je bedrijf visueel herkenbaar en is onderdeel van je huisstijl. Het is vaak het eerste wat klanten van jouw bedrijf zien en moet gelijk een goed gevoel geven en enthousiast maken.
Het is een teken met vaak een betekenis die kenmerkend is voor een bedrijf.
Natuurlijk wil je als (nieuw) bedrijf opvallen bij je klanten, en ook graag dat ze bij je terug komen. Herkenbaarheid is dan heel belangrijk. 
Samen gaan we aan de slag om hét juiste logo voor jouw bedrijf te ontwerpen, zodat het de juiste 'look' heeft wat je wilt uitstralen.

Advertenties

Door middel van een advertentie probeer je de lezer te overtuigen tot een bepaalde actie; zoals het kopen van een product of deelnemen aan een actie. 
Je bent een (nieuw) bedrijf en wilt graag je bedrijf promoten in een krant, folder of op internet. Maar er zijn meer advertenties die de aandacht willen trekken van de lezer. Hoe val je dan op? Dat kan op zoveel verschillende manieren. Samen gaan we op zoek naar de juiste stijl wat past bij je boodschap en bij je bedrijf.

Folders/Flyers

Een folder is drukwerk wat bestaat uit één blad dat 1 of meer keer is gevouwen. Het is vaak gevouwen tot een boekje wat niet groter is dan een A5. 
Het is een duidelijke vorm om je bedrijf kort samen te vatten en informatie te geven over je diensten. En dat allemaal overzichtelijk, uitnodigend en passend bij je bedrijf. 
De gehele look moet ook een soort van "vergroot" visitekaartje zijn en klanten enthousiast maken. Samen kijken we naar wat je wensen zijn en geven we jouw ideeën weer in een passende flyer/folder - of (hoe het ook wel genoemd wordt) 'strooibiljet'.

Visitekaartjes

Een visitekaartje geeft de eerste indruk van je bedrijf. En zoals er gezegd wordt: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Het moet dus gelijk goed zijn.
Je kan met een visitekaartje alle kanten op: stijlvol en klassiek, modern en strak, of hip en fris. Wat past er bij jouw bedrijf? Wat wil je uitstralen..

Huisstijl

Een eigen huisstijl zorgt voor een herkenbaarheid bij je klanten. Zo vormt je logo en visitekaartje een belangrijk deel van je huisstijl, maar daar houdt het niet bij op. Op je brieven, enveloppen en ook je website kan je je 'look' doortrekken om zo rust en professionaliteit uit te stralen. Hier moet je denken aan kleurgebruik, lettertype en vormgeving. 

Elk project is uniek en heeft ook een unieke aanpak nodig.
Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/